“Een schouderklopje, of zelfs een arm over je schouder, in onvergetelijke vorm. Dat is wat we aan de zorgverleners van Nederland willen geven.”

– Partners ‘Geef een onderscheiding’

Help jij mee?

Help jij ons mee om de zorgverleners van Nederland een bijzonder geschenk te geven? De waardering die ze verdienen in de vorm van een medaille. Een medaille voor hun kracht, moed en inzet in deze uitdagende tijden.

Geïnspireerd door Florence Nightingale, ontworpen door Jaspal Bathal

Florence Nightingale is wereldwijd hét gezicht van het beroep van de verpleegkundige. Als jonge en bevoorrechte vrouw uit de Britse upper class in Groot-Britannië (19e eeuw), zocht ze naar een écht doel in het leven; een doel waarbij ze een bijdrage kon leveren aan de maatschappij – op haar eigen manier. Een zoektocht waarin zovelen van ons verwikkeld zijn. Een zoektocht die nóg meer naar voren komt deze tijd, de tijd van de coronacrisis.

Jaspal Bathal, eigenaar van Custom Company, raakte geïnspireerd door Florence Nightingale en begon aan het ontworpen van een medaille. Het resultaat is een bijzondere onderscheiding voor zorgverleners. Jaspal heeft, samen met zijn partners, de missie om zoveel mogelijk zorgverleners in Nederland deze onderscheiding uit te reiken. “Dat kan ik niet alleen“, zegt Jaspal. “Alleen samen komen we tot zo’n resultaat. Laten we daarom de krachten bundelen“.

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.