“Het is mijn missie om waardering uiting te geven en om de emotionele kracht te (laten) zien van bijzondere gebaren.”

– Jaspal Bathal / eigenaar Custom Company

jaspal bathal

Jaspal Bathal is initiatiefnemer van geefeenonderscheiding.nl en eigenaar van Custom Company: een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in relatiegeschenken & awards.

Ook zijn bedrijf werd hard getroffen door de coronacrisis. Om ‘zin’ te geven aan uitdagende tijden zocht hij naar mogelijkheden om toch aan de samenleving te blijven bijdragen. Met een uitgebreid netwerk in zowel de zorgsector als in het marketing- en medialandschap, bedacht hij het initiatief ‘Geef een onderscheiding’. “Ik word hier zeker niet rijk van”, zegt Jaspal, “als je het over het financiële gedeelte van ondernemen hebt tenminste. Maar als het gaat om iets te kunnen doen voor de samenleving in moeilijke tijden, dan is het precies DIT wat ik het allerbeste kan. Zoals Ali B. ook zei: “Ik heb het geluk om geld te mogen verdienen om mensen te vermaken, maar óók als ik er geen geld voor krijg dan blijf ik dit doen.”. Ik neem daar een voorbeeld aan, natuurlijk op mijn eigen manier: met een sterk geloof in de kracht van waardering.”

Jaspal:

“Saamhorigheid en onze mensen waarderen die het in moeilijke tijden aan de frontlinie staan is de doel. Ook Nederland is getroffen door de Covid-19 uitbraak waarbij er zieken zijn, er spijtig genoeg doden zijn gevallenen en waarbij de maatschappij ontwricht is. Dat er mensen zijn, die in deze tijden ervoor kiezen – of het als onderdeel van hun werk zien – om een verhoogd risico te lopen grijpt mij zeer aan. Daar waar ik mij momenteel zorgen maak om mijn eigen gezin, familie en vrienden, zijn er mensen in de zorg die op hetzelfde moment iets voor een ander aan het doen zijn: zoals het rondbrengen van pakketten, het draaiende houden van een supermarkt en het verzorgen van mensen in het ziekenhuis of in een zorginstelling.

Mijn bijzondere waardering gaat uit naar mensen in de zorg die nu een bewezen verhoogd risico lopen en soms niet over voldoende of goed beschermingsmateriaal beschikken. Ze stellen zichzelf daarmee bloot aan COVID-19, evenals hun gezin. En sommigen van hen moeten door de lange dagen ook hun eigen gezinsleven missen. Met dit in gedachten en in mijn hart heb ik mijn zorgen wat opzij kunnen zetten en na kunnen denken wat ik terug kan doen. Al jaren ben ik, als eigenaar bij Custom Company, bezig met het ontwikkelen van geschenken en onderscheidingen om emoties over te brengen. Met mijn expertise als achtergrond – en met mijn vrijgekomen tijd tijdens de coronacrisis – is het mijn doel geworden om alle zorgverleners namens het Nederlandse volk te kunnen bedanken en te waarderen met een mooie onderscheiding. Hierbij heb ik mijn ervaring, kennis en emoties om kunnen zetten in een mooie en doordachte onderscheiding.

Nu is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit bij de zorgverleners komt. Ik kan dat niet alleen – en daarom wil ik dit, samen met professionals uit mijn netwerk die dit ook beogen, bereiken.

Help jij mij mij en alle partners mee om zóveel donaties te krijgen, dat AL het zorgpersoneel in Nederland, die in deze tijd Covid-19 bestrijden, een onderscheiding kunnen krijgen? Een stukje blijvende waardering voor hun moedige inzet aan de frontlinie.

jaspal

×
Product added to cart

Geen producten in je winkelmand.